Avís legal

 


Avís Legal (LSSI)

En compliment amb l’article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, a continuació es faciliten les següents dades:

MILLENNIALS AGENCY SLU és el titular del domini www.sommillennials.cat, amb domicili a Robinson, 26 43850 CAMBRILS (Tarragona) i número de CIF: B55726889, inscrita al RM de Tarragona Vol.3070, Folio 175, Hoja T52766. Correu electrònic de contacte: hola@sommillennials.cat.

L’USUARI

L’ús del lloc web de MILLENNIALS AGENCY SLU atribueix la condició d’USUARI, que accepta, des d’aquest accés les Condicions Generals d’Ús aquí reflectides. L’USUARI ha de llegir atentament el present Avís Legal en cadascuna de les ocasions en què es proposi utilitzar el lloc web, ja que pot sofrir modificacions.

ELS ENLLAÇOS

MILLENNIALS AGENCY SLU, no es fa responsable de les webs no pròpies o de tercers, a les quals es pot accedir mitjançant enllaços “links” o de qualsevol contingut posat a disposició per tercers.
Qualsevol ús d’un enllaç o accés a un lloc web no pròpia és realitzat per voluntat i risc exclusiu de l’usuari iMILLENNIALS AGENCY SLU no recomana ni garanteix cap informació obtinguda a través d’un vincle aliè a www.sommillennials.cat, ni es responsabilitza de cap pèrdua, reclamació o perjudici derivada de l’ús o mal ús d’un vincle, o de la informació obtinguda a través d’ell, incloent altres vincles o webs, de la interrupció en el servei o en l’accés, o de l’intent d’us o mal ús d’un vincle, tant en connectar al web www.sommillennials.cat com al accedir a la informació d’altres webs des del mateix lloc web.

RENÚNCIA I LIMITACIÓ DE LA RESPONSABILITAT

La informació i serveis inclosos o disponibles a través de les pàgines Web poden incloure incorreccions o errors tipogràfics. De forma periòdica s’incorporen canvis a la informació continguda.MILLENNIALS AGENCY SLU pot introduir en qualsevol moment millores i/o canvis en els serveis o continguts.
També s’adverteix que els continguts d’aquesta lloc web, tenen la finalitat d’informar i mantenir el contacte amb vostè, segons el previst en el present avís legal i la resta de textos legals del present lloc Web.

MODIFICACIONS

MILLENNIALS AGENCY SLU es reserva el dret d’efectuar sense previ avís les modificacions que consideri oportunes al seu lloc web, podent canviar, suprimir o afegir tant els continguts i serveis que es prestin a través de la mateixa com la forma en què aquests apareguin presentats o localitzats en el seu lloc web.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL

L’estructura, disseny i forma de presentació dels elements (gràfics, imatges, fitxers logotips, combinacions de colors i qualsevol element susceptible de protecció) estan protegits per drets de propietat intel·lectual, titularitat de MILLENNIALS AGENCY SLU.

Estan prohibides la reproducció, la transformació, distribució, comunicació pública, posada a la disposició del públic i, en general qualsevol altra forma d’explotació, parcial o total dels elements referits en l’apartat anterior. Aquests actes d’explotació només podran ser realitzats en virtut d’autorització expressa deMILLENNIALS AGENCY SLU i que, en tot cas, hauran de fer referència explícita a la titularitat dels citats drets de propietat intel·lectual deMILLENNIALS AGENCY SLU.

S’autoritza l’ús privat a l’usuari si aquest es compromet a respectar els drets de Propietat Intel·lectual i Industrial titularitat deMILLENNIALS AGENCY SLU. Podrà visualitzar els elements del portal i fins i tot imprimir-los, copiar-los i emmagatzemar-los al disc dur del seu ordinador o en qualsevol altre suport físic sempre que sigui, única i exclusivament, per al seu ús personal i privat. L’usuari haurà d’abstenir-se de suprimir, alterar, eludir o manipular qualsevol dispositiu de protecció o sistema de seguretat que puguin ser instal·lats.

Contacta

Vols ser Millennial?

  • Ens encantarà formar part del teu projecte
Enviar un correu electrònic

    On ens pots trobar?

    Carrer del Camí de Valls, 81-87 Desp 72⎜REDESSA
    Reus

    jaume@sommillennials.cat